Ipod

Just nu håller jag på och"städar" i Ipoden. Jag går igenom och rensar alla låtarna, fixar lite med spellistor och sådär. Vill att det ska bli ordentlig ordning. Ganska roligt faktiskt :D

Tårtan

Nu har jag bakat tårtan, såhär ser den ut:

 

Här ska det bakas tårta

Imorgon fyller Magnus år och då ska jag baka en smarrig tårta.


Tjuvlyssnat

hahah denna lilla konversation hittade jag på tjuvlyssnat:

"But when I'm sober I make love"

Utanför Chaplin's Bar, Stockholm

En ganska full kille, ungefär 19 år står utanför klubben med en inte lika full tjej, ungefär 18 år. De pratar en stund och det framgår att tjejen är engelsktalande. Plötsligt rapar killen.

Kille: Oh, excuse me, I usually rape when I'm drunk. 
________________________________________________________________

Haha så tokigt det kan bli va, det här med språkmissförstånd

Trötter

Just nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Till historiaboken är vart jag borde ta vägen...

Ja ja, en rolig sak som händer imorgon är att utbyggnaden av Nacka Forum Invigs. De har ju hållit på och byggt i tre år och nu äntligen är det färdigt! Jippi! Alla butiker har massa erbjudanden, typ 10% rabbatt, de första 50 kunderna får en gåva, 100kr rabatt på varje 500 kr man handlar för och så vidare. Det är helt galet, det bara kliar i mina fingrar. JAG VILL KONSUMERA!!  Gaah, vad hemskt egentligen.

Panik!

Andas, mmm andas. Ta det lugnt nu. Gaah, jag har matteprov idag och det känns inte alls bra. Helt stressad. Det kommer gå åt helvete. Fan!


plugg

Nu har jag suttitt och pluggat ett tag. Jag måste bara säga det igen men Filippa gjorde verkligen min dag idag. Vilken fin gest att komma och överraska mig sådär. :)

Muffinsarna var hur mumsiga som helst. En med saffran-mandelmassa och en med krokantsmak.


There is a godess above!

Här stod jag på jobbet och kollade på klockan som tycktes mig stå helt stilla. Jag hade sååååå tråkigt. Då, plötsligt uppenbarade sig en ängel i dörröppningen till butiken. Ängelns namn är Filippa, och inte nog med det, i sin hand hade ängeln en vit påse. Mina doftskills aktiverades genast och gissa vad som fanns i påsen? TVÅ MUFFINS FRÅN MUFFINSFABRIKEN!! Gud vad jag älskar henne, hon kunde inte valt en bättre tajming än denna att komma och överraska mig. Och som pricken över i:et är hon just nu på ica och köper mjölk. :D

Godmorgon

Idag var jag ingen skönhet när jag vaknade. Snarare ett odjur. Jag är sjukt trött och bara tanken på att åka och jobba gör mig ännu tröttare. Igår var jag på tjejmiddag och det var jätte mysigt. Förutom allt mys var det också mycket skitsnack. Heheh.. 

Sen på hemvägen så mötte vi en tjej som också varit på tjejmiddagen men hon hade dragit tidigare och när vi nu mötte henne var hon ganska redigt packad. Det var så roligt för jag var ju inte alls full och då får man lite perspektiv på hur man själv beter sig när man är lite rund om fötterna.

   

            Tuffa pojkar                          Emosar                              Tjockisar

Plugg i mängder

Har suttit och pluggat matte hur länge som helst och kände nu att jag skulle behöva en liten paus.
Alltså mitt rum är verkligen sjukt stökigt. Jag vet själv att det inte är någon idé att dra ut på städningen men ändå orkar jag inte göra något åt det. Alltså nu har det gått så långt att man knappt kan se skymten av mitt annars så fina parkettgolv. Det ligger massa vattenglas överallt också, ska i ett senare inlägg skriva en bok om vattenglasfenomenet hos mig. Nej men det är helt galet stökigt, det ända som fattas nu är väl alla småkrypen som brukar hälsa på. Om de inte redan har kommit?

Jag försökte hitta en bild på mitt rum som jag tog en gång när det var ungefär lika stökigt som det är nu, men jag hittar den inte.

Men för att ni ändå ska få någorlunda perspektiv på hur stökigt mitt rum är så kan jag säga att detta bara är en liten fis i rymden jämfört med mitt rum.


Godmorgon

Idag vaknade jag klockan 7:59. Efter 10 minuter hade jag gett upp mitt försök att somna om, så jag gick helt enkelt upp. Nu har jag precis ätit en smaskig äggröra bestående av:

paprika
korv
ägg
keso

Det är bara att blanda ihop allt i en stekpanna, först korven och paprikan, därefter ägget och keson. Muums! Snart ska jag hoppa in i duschen för att sen gå till gina tricot för att sen åka och jobba.

 


Vi hade det på tungan

Förresten Filippa, den svenska kända regissören som inspererade Woody Allen och bodde på Fårö och som ganska nyligen dog hette.... (trumvirvell).......Inget mindre än INGMAR BERGMAN! 
hahah vad läskigt preeeecis i samma ögonblick som jag skrev ovanstående namn nämde de honom på tv:n.
Weird or what?


Vi hade det på tungan Filippa... Ingmar Bergman.

Tillbaka från bion

Bion var faktiskt mycket bra. Jag har mycket mer att säga om den men jag orkar inte riktigt formulera mig. Så jag tänker vara kort och konsist: Se den! ;) Jag kan dock hänvisa till filippas lilla recenssion om filmen, jag kunde inte sagt det bättre själv.

Imorgon kl 10:00 tänkte jag bege mig till Gina tricot för att testa klänningar, svängde förbi där en snabbis idag och såg mycket ögongodis i klädväg.

Problemet med mig är bara att jag ofta köper kläder som sedan bara blir hängandes i min garderob och så klagar jag hela tiden på att jag aldrig har några kläder. Jag har ju massa kläder fast jag har inga kläder som jag känner att jag kan använda, som jag känner mig bekväm i. Jag tror inte att jag är ensam om att känna såhär.... ?


Denna klänning tex, "drop dead gorgeous!" ;)

Thank god It's friday!

Jaa, nu är fredagen äntligen här och det är hur skönt som helst. Jag ska strax gå iväg och veckohandla med min mamma och lillasyster. Jag brukar vilja vara med så att man kan påverka vad som kommer finnas i kylskåpet hemma.

Klockan 18:00 ska jag och min kära vän Filippa på gå bio. Vi ska se vicky Cristina Barcelona.
Något som jag tycker är riktigt jobbigt när man går på bio är när man hamnar bredvid någon som skrattar högt och konstant. Det förstör liksom filmen. De senaste gångerna jag har varit på bio så har jag självklart lyckats hamna bredvid sådana personer. Nu har jag, finurlig som jag är, kommit på ett sätt att motverka att sådant händer. Alla personer som ska gå på bion bör innan få göra ett skrattest där en jury bestämmer om man blir insläppt eller ej. Eller okej alla har ju faktiskt rätt att gå på bio om de så behagar men man kan samla alla som skrattar groteskt i en salong och de övriga, mer normala människorna i en annan salong. Smart va? Eller vad sägs?

Nej nu måste jag kila, lateeer!



En bild på mig och Filippa som småttingar. Tänk hur länge vi har hängt ihop. Det är ju nästan så att man blir rörd. :)


Välkommen till the shit (aka min nya blogg)

Nu finns det inte längre tid för att gå runt och vela. Jag har äntligen bestämt mig: Jag ska bli hipp. Jag ska börja tro att jag är intressant. Folk som är hippa blottar ju allt de tänker och tycker och gör här på internet numera och inte en chans att jag tänker vara sämre.

Okej att jag står vid sidan och titar på när folk åker fritt fall på Gröna Lund men där går gränsen. Att driva en blogg ska jag bannemig inte missa, vilket du heller inte borde göra. ...Det vill säga inte missa att följa med i min.

RSS 2.0